DISCOPATÍA ó PROTUSION DISCAL LUMBAR

Obro aquest blog en data 22 d' Octubre de 2.010, per tal de tenir per escrit l'evolució així com l'aprenentatge d'aquesta molesta lesió de columna. També per compartir les vostres experiencies amb la intenció de que entre tots aprenguem a portar-ho millor... i també potser ajudar a prevenir-la a d'altres.
En cas que us interessi participar-hi féu-m'ho saber i us donaré accés a que podeu encabir-hi entrades. Molta Salut a Tots...




viernes, 22 de octubre de 2010

TRACTAMENT

La degeneració discal no té tractament per si mateixa ja que és el procés natural d'envelliment del disc i com ja hem dit per si solament no produeix símptomes, per la qual cosa s'hauran de tractar els factors associats a la discopatia i el dolor. Diferents mesures de rehabilitació per a la millora del to muscular i el tractament del dolor. Medicaments per al control del dolor. La cirurgia es reserva per als casos en què els factors que conflueixen en l'aparició del dolor no es poden controlar amb altres mesures menys agressives, i consisteix a fusionar els espais vertebrals que creiem responsables del dolor.
Tractament de la Discopatía Lumbar.

Primer Nivell: Farmacoterapia (Anti inflamatoris No Esteroideos - AINEs / Anti inflamatoros Esteroideos - AIEs) i Repòs.

Segon Nivell: Farmacoteràpia (AINEs – AIEs) i Repòs.
Mitjans físics (Infraroigs, diatermia).
Condicionament físic.
Exercicis de rehabilitació.

Tercer Nivell: Farmacoteràpia (AINEs–AIEs, Inhibidors de M.A.O.) i Repòs.
Infiltració local, Acupuntura.

Quart Nivell: Cirurgia (Artrodesis, Discectomía percutánea – Solsament en casos de Lumbociatalgia intractable).

2 comentarios:

  1. Me gusta mucho tu blog. Yo tengo diagnosticada una discopatía degenerativa desde hace diez años, ahora tengo 33. Y ahora estoy saliendo de mi crisis más largas. Llevo un año. No estoy fatal, pero no estoy al cien por cien. Tu blog me ayuda a conocer mejor qué es lo que me pasa. Tengo esperanza en el uso de células madre...A ver qué pasa. Gracias por tu ayuda.

    ResponderEliminar
  2. Saludos y suerte Lázaro.
    Yo ahora me planteo infiltrarme el disco a ver si ganamos algo...

    ResponderEliminar